Advertisement

Oğuzhan Asiltürk Erdoğan - Oğuzhan Asiltürk: "Erdoğan İstanbul Sözleşmesi'ni ... - Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti.türkiye gazetesi youtube kanalına abone.

Oğuzhan Asiltürk Erdoğan - Oğuzhan Asiltürk: "Erdoğan İstanbul Sözleşmesi'ni ... - Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti.türkiye gazetesi youtube kanalına abone.. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan dün öğle saatlerinde saadet partisi (sp) yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti. İşte ahmet hakan'ın yazısındaki ilgili kısım; Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, cuma namazı sonrası konuştu. Ziyaret cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan, bugün oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret edecektir açıklamasıyla duyuruldu. Ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın (bkz:

İşte ahmet hakan'ın yazısındaki ilgili kısım; Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk ile görüşmesine ilişkin bilgi veren cumhurbaşkanı erdoğan, ittifak meselesini masaya yatırdıklarını vurguladı. İçişleri bakanı ve sanayi ve teknoloji bakanı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etmesi, bu açıdan çok önemli. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı oğuzhan asiltürk ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Erdoğan'ın ziyaret ettiği Oğuzhan Asiltürk: İstanbul ...
Erdoğan'ın ziyaret ettiği Oğuzhan Asiltürk: İstanbul ... from www.adamanset.net
Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk ile görüşmesine ilişkin bilgi veren cumhurbaşkanı erdoğan, ittifak meselesini masaya yatırdıklarını vurguladı. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. Partiye politika çizen ana isim odur. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, cuma namazı sonrası konuştu. Asiltürk, sayın cumhurbaşkanının da görüşü kalkması yönünde. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etmesi, bu açıdan çok önemli. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan milli görüş'ün sembol isimlerinden saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu üyesi oğuzhan asiltürk'e dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın (bkz:

Oğuzhan asiltürk değişim için kongre hazırlığına girdi.

.kurulu (yi̇k) başkanı oğuzhan asiltürk, cumhurbaşkanı erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etmesi, bu açıdan çok önemli. Asiltürk, sayın cumhurbaşkanının da görüşü kalkması yönünde. İçişleri bakanı ve sanayi ve teknoloji bakanı. Başkan erdoğan'nın sürpriz ziyareti yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Ben chp'yle de düşman gibi sert bir üslupla konuşmuyorum. Ziyaretin ardından asiltürk, erdoğan'ı makam aracına kadar uğurladı. Asiltürk, i̇stanbul sözleşmesi konusunda tavrımız ne olmalı? sorusuna şu yanıtı verdi Başkan recep tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından asiltürk, cumhurbaşkanı erdoğan'ı makam aracına kadar uğurladı. Erdoğan'ın konuşmasında iki mesaj öne çıkıyor Çünkü saadet'i 'cumhur ittifakı'nın içine çekmenin yolu oğuzhan asiltürk'ten geçer. Oğuzhan asiltürk değişim için kongre hazırlığına girdi.

Cumhurbaşkanı erdoğan, oğuzhan asiltürk'ün evinde. İçişleri bakanı ve sanayi ve teknoloji bakanı. Ziyaretin ardından asiltürk, cumhurbaşkanı erdoğan'ı makam aracına kadar uğurladı. Oğuzhan asiltürk değişim için kongre hazırlığına girdi. Başkan erdoğan'nın sürpriz ziyareti yaklaşık olarak 1 saat sürdü.

Saadet Partisi liderinden 'AK Parti'yle ittifak ...
Saadet Partisi liderinden 'AK Parti'yle ittifak ... from i2.milimaj.com
Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, milli görüş'ün ve saadet partisi'nin öncü ismi oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan dün öğle saatlerinde saadet partisi (sp) yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etmesi, bu açıdan çok önemli. İçişleri bakanı ve sanayi ve teknoloji bakanı. Asiltürk, erdoğan beni 'abi' diye bilir. Ben chp'yle de düşman gibi sert bir üslupla konuşmuyorum. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı külliyesi'nde oğuzhan asiltürk ile bir süre sohbet ettikten sonra birlikte iftar yaptı.

Ile evinde görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, bugün de 86 yaşındaki asiltürk'ü ziyarete sivil bir araçla gitti.

Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı oğuzhan asiltürk ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk ile görüşmesine ilişkin bilgi veren cumhurbaşkanı erdoğan, ittifak meselesini masaya yatırdıklarını vurguladı. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı külliyesi'nde oğuzhan asiltürk ile bir süre sohbet ettikten sonra birlikte iftar yaptı. Erdoğan'ın 1994 yılında, i̇stanbul büyükşehir belediye başkanlığına aday olmasını sağlayan kişinin oğuzhan asiltürk olduğunu belirten fehmi çalmuk, görüşmede konuşulanlara ilişkin detayları açıkladı. Ziyaret cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan, bugün oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret edecektir açıklamasıyla duyuruldu. Başkan recep tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret etti. Oğuzhan asiltürk değişim için kongre hazırlığına girdi. Asiltürk, i̇stanbul sözleşmesi konusunda tavrımız ne olmalı? sorusuna şu yanıtı verdi Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'e yaptığı sürpriz ziyaret türk siyasetinde dengeleri değiştirmişti. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'le erdoğan'ın görüşmesi gündemdeki yerini koruyor. Ziyaretin ardından asiltürk, erdoğan'ı makam aracına kadar uğurladı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti.türkiye gazetesi youtube kanalına abone. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, milli görüş'ün ve saadet partisi'nin öncü ismi oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti.

Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'le erdoğan'ın görüşmesi gündemdeki yerini koruyor. .kurulu (yi̇k) başkanı oğuzhan asiltürk, cumhurbaşkanı erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, milli görüş'ün ve saadet partisi'nin öncü ismi oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti. Ziyaretin ardından asiltürk, cumhurbaşkanı erdoğan'ı makam aracına kadar uğurladı.

Oğuzhan Asiltürk'ten yeni ittifak açıklaması
Oğuzhan Asiltürk'ten yeni ittifak açıklaması from www.krttv.com.tr
Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, milli görüş'ün ve saadet partisi'nin öncü ismi oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, cuma namazı sonrası konuştu. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'e yaptığı sürpriz ziyaret türk siyasetinde dengeleri değiştirmişti. Ben chp'yle de düşman gibi sert bir üslupla konuşmuyorum. Partiye politika çizen ana isim odur. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, 86 yaşındaki saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret etti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı külliyesi'nde oğuzhan asiltürk ile bir süre sohbet ettikten sonra birlikte iftar yaptı. Başkan recep tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret etti.

Ben chp'yle de düşman gibi sert bir üslupla konuşmuyorum.

Başkan recep tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret etti. Asiltürk, erdoğan beni 'abi' diye bilir. Ziyaret cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan, bugün oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret edecektir açıklamasıyla duyuruldu. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyaretine ilişkin asiltürk, şunları söyledi: Cumhurbaşkanı erdoğan, oğuzhan asiltürk'ün evinde. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ü ziyaret etti.türkiye gazetesi youtube kanalına abone. Partiye politika çizen ana isim odur. Ziyaretin ardından asiltürk, cumhurbaşkanı erdoğan'ı makam aracına kadar uğurladı. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk ile görüşmesine ilişkin bilgi veren cumhurbaşkanı erdoğan, ittifak meselesini masaya yatırdıklarını vurguladı. Çünkü resmi bir ittifak görüşmesi yok. erdoğan'ın ziyarete ilişkin, oğuzhan asiltürk geçmişte beraber olduğumuz, benim bir büyüğümdür. Ile evinde görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, bugün de 86 yaşındaki asiltürk'ü ziyarete sivil bir araçla gitti. Başkan erdoğan'nın sürpriz ziyareti yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu.

Oğuzhan asiltürk'ün erdoğan'la görüşmesi sonrası partide başlayan tartışma, tv'deki bu sözlerinin ardından yeniden alevlendi oğuzhan asiltürk. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'le erdoğan'ın görüşmesi gündemdeki yerini koruyor.

Posting Komentar

0 Komentar