Advertisement

Aslihan Güner / Aslihan Guner Top 10 Most Liked Pictures On Instagram Moneyscotch : Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema.

Aslihan Güner / Aslihan Guner Top 10 Most Liked Pictures On Instagram Moneyscotch : Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema.. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir.

Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Güner, sivas'ı gezip gördüğü için sivaslıyım da diyebiliyor. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı.

Aslihan Guner Ile Esi Mert Kilic Ayni Filmde Rol Alacak
Aslihan Guner Ile Esi Mert Kilic Ayni Filmde Rol Alacak from img.acunn.com
2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Güner, sivas'ı gezip gördüğü için sivaslıyım da diyebiliyor. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık.

17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: 421 317 просмотров 421 тыс. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. @aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar? Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri.

Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar?

Aslihan Guner Kilic Fan Arab Photos Facebook
Aslihan Guner Kilic Fan Arab Photos Facebook from lookaside.fbsbx.com
Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. 20,851 likes · 62 talking about this. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner.

Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve.

Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. O acısını enfes yansıtmış harbiden. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün.

Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Pin On Style
Pin On Style from i.pinimg.com
Annesi malatyalı, babası ise sivaslıdır. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. @aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde.

Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. 421 317 просмотров 421 тыс. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner.

Ayrıca kacyasindacom sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün aslıhan güner. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar?

Posting Komentar

0 Komentar